24/7 bestellen via Instagramfeed! whatsapp, bel of DM!

About in the mood

Gevestigd in Venlo op een van de gezelligste straatjes van de stad vind je IN THE MOOD | Lifestyle boutique. Je mag gerust zeggen dat het heaven on earth is voor de vrouw die ook maar een beetje interesse heeft in mode. De plek waar het modehart sneller gaat kloppen of beter gezegd volledig op hol slaat. Het begin, tussen en eindstation voor een dagje shoppen want eigenlijk vind je bij ons alles om je outfit optimaal te stylen.

IN THE MOOD gaat voor het totale plaatje: kleding, schoenen, accessoires en geuren. Met een kop koffie of (omdat het vast wel ergens op de wereld 16.00 uur is) een goed glas wijn, door onze collectie en labels struinen. Dat is hoe wij, winkelen het liefste zien. Want shoppen moet immers een feestje zijn!

Natuurlijk is het een combinatie van merken, marketing en expertise die een winkel maken tot wat die is. Maar als je ons vraagt wat het belangrijkste is, dan kunnen we daar een eenduidig antwoord op geven. Bij IN THE MOOD willen we dat je happy bent. ‘BECAUSE THE BEST OUTFIT YOU CAN WEAR IS A SMILE. Daarom doet het team van IN THE MOOD onze stinkende best om ieder jaar weer het mooiste assortiment bij elkaar te scoren. Een mix van allerlei merken en daarbij natuurlijk de perfecte schoenen en accessoires. Altijd met ons eigen IN THE MOOD sausje eroverheen.

Door vooral goed naar jou te luisteren, creëren we de beste versie van jezelf en wie weet, stap je zelfs een beetje uit je comfort zone. Wij zorgen ervoor dat je met een zeker gevoel de winkel verlaat. We regelen met plezier, dat de jurk of de broek precies zo komt te zitten zoals jij het graag hebt en zeker niet onbelangrijk… We zorgen ervoor dat je het fijn vindt om terug te blijven komen.

Private shopping

Een moment voor jezelf, dat kan. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Hoor als eerste over onze acties, events en nieuwe items!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10 korting !