24/7 bestellen via Instagramfeed! whatsapp, bel of DM!

Waarom elke vrouw een nieuwe lente garderobe verdient!

De lente is officieel van start gegaan, de bloemen beginnen met bloeien en de zon begint te stralen. Frisheid en vernieuwing is waar de lente traditioneel voor staat en wij bij IN THE MOOD zijn het hier roerend mee eens. Wat is immers een betere manier om mee te gaan in deze traditie dan met een gloednieuwe lente garderobe? Wij geloven dat elke vrouw het verdient om zichzelf te verwennen. Nieuwe kleding weerspiegelt jouw innerlijke straling voor deze lente. Wij zetten dan ook graag een aantal redenen op een rijtje waarom jij jezelf moet trakteren op een lente make-over voor het nieuwe seizoen.

Van oudsher is de lente een symbool van wedergeboorte en nieuwe kansen. Tijdens dit seizoen is de natuur bezig met transformeren en vernieuwen, en dit geldt ook voor jouw garderobe! Laat de donkere tinten van het winterseizoen achter je en kies voor de kleuren van de lente. Geen warme winterjassen en truien meer, maar lichte stoffen waarin jij je nog vrouwelijker voelt. Met onze nieuwe collecties voor de lente en winter omarm jij de frisheid en de energie van het lente-seizoen.

Lente Garderobe 2024

Daarnaast is er tijdens het voorjaar vaak extra aandacht voor zelfliefde en zelfexpressie. Wij bij IN THE MOOD kunnen geen betere manier bedenken om dit te uiten dan door middel van mode. Een nieuwe outfit voor het warmere weer laat jouw persoonlijkheid stralen en toont jouw persoonlijke stijl aan de buitenwereld. Bij IN THE MOOD helpen wij je met de perfecte lente-outfit voor jouw persoonlijkheid. Een elegante jurk, een sexy jumpsuit of een chique blazer; wij helpen jou aan je nieuwe lente-look.

Lente Garderobe 2024

Het leven is druk en veeleisend, waardoor jij het ook verdiend hebt om jezelf te belonen voor al het harde werk dat je doet. Drukte op het werk, veeleisend familieleven, hoge persoonlijke doelen of gewoon een moeilijke periode doorgemaakt; Bij IN THE MOOD begrijpen we het belang van jezelf af en toe verwennen. Niet alleen onze collectie is hier op ingericht; onze hele winkel ervaring is dat! Het uitzoeken van jouw nieuwe outfit wordt immers nét wat leuker onder het genot van een kopje koffie of een goed glas wijn.

Lente Garderobe 2024

Last, but not least! In de lente staat viering en vreugde centraal. De lentefeesten worden weer gepland, romantische dates worden gemaakt, bruiloften staan op de agenda of je gaat ‘gewoon’ heerlijk een dagje ontspannen met vrienden. Met een nieuwe outfit straal jij op deze dagen als nooit tevoren en geef je jouw zelfvertrouwen een gigantische boost. Dus? Waar wacht je op? Trakteer jezelf op een nieuwe lente outfit en schitter deze lente als nooit tevoren.

Lente Garderobe 2024

Bij IN THE MOOD staat jouw koffietje of wijntje al klaar en onze deskundige verkoopsters stellen jouw nieuwe lente-outfit zorgvuldig samen in jouw persoonlijke stijl. Want bij IN THE MOOD maken we van shoppen weer een feestje, en dat is deze lente niet anders! Benieuwd geworden naar meer lente-outfits? Lees dan onze blog over stijlvolle lente-outfits voor elke gelegenheid!

lentegarderobe

Private shopping

Een moment voor jezelf, dat kan. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Hoor als eerste over onze acties, events en nieuwe items!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10 korting !