24/7 bestellen via Instagramfeed! whatsapp, bel of DM!

just Franky

Het begon allemaal met een enthousiast idee, en jaren ervaring in de sieradenbranche gecombineerd met één passie voor goud. Na vele brainstormsessies werd Just Franky geboren. Met een naam ontstaan uit de creatieve doorvertaling van het Engelse woord ‘Frank’ dat letterlijk openhartig betekent, en een tijdloze collectie met unieke gouden sieraden gaat Just Franky van start. Brenda en Desiree hadden één doel voor ogen; waardevolle sieraden maken en daarmee de mooiste, bijzonderste en meest speciale momenten voor altijd te kunnen vastleggen in puur goud! Er zijn oneindige mogelijkheden om een handgeschreven tekst of een vingerafdruk van een geliefde voor altijd bij je te dragen.

De sieraden worden met de hand gemaakt door gerenommeerde goudsmeden met jaren ervaring in Nederland. Wij werken bij Just Franky enkel met 14 karaat puur goud, waardoor de sieraden een leven lang bij je blijven. Alle designs ontwerpen wij samen met ons team en stemmen we af op onze belangrijkste eisen: tijdloos, uniek en te personaliseren.

Oneindige mogelijkheden
Open je hart, vertel jouw verhaal en wij leggen dit voor altijd voor je vast. Dat is waar Just Franky voor staat. De momenten die je vastlegt in goud zijn momenten, herinneringen of personen die je voor altijd dichtbij je wilt houden. Een gravering in een eigen handschrift, een letter van je geliefde of familie, een symbool wat jouw herinnert aan een moment of persoon, alles is te verwerken in de sieraden van Just Franky. Ontdek de eindeloze mogelijkheden om jouw perfecte Just Franky te personaliseren naar het unieke en tijdloze sieraad voor jou, en jij hebt voor altijd jouw “loved ones” dichtbij je.

Private shopping

Een moment voor jezelf, dat kan. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Hoor als eerste over onze acties, events en nieuwe items!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10 korting !