24/7 bestellen via Instagramfeed! whatsapp, bel of DM!

NEW SEASON STARTS NOW!

Wat hebben we een fantastische zomer gehad, het was de warmste en zonnigste sinds jaren! Maar we blijven Nederlanders, iets minder tropische temperaturen waren langzaamaan wel welkom. Nu de blaadjes beginnen te kleuren en de temperatuur begint te dalen, grijpen wij het moment om jullie het een en ander te vertellen over de trends voor Fall-Winter 2022-23.

Dus zet alvast een sterke kop koffie en pak een notitieblok bij de hand want deze wil je echt niet missen:

Trend 1: Leer, leer en nog meer leer
De behoefte aan vrijheid en het verlangen naar nostalgie sluiten perfect aan bij deze trend. Leer is een duurzaam materiaal en je voelt je er instant happy in! Bij ons vind je een uitgebreide leer collectie van o.a. Ibana.

Trend 2: over the top
Bij veel toonaangevende modehuizen stonden de catwalks vol met glitter. Eenvoudig is dit najaar niet genoeg. Merken als Toral en Lola Cruz kiezen voor all-over glitter boots. Binnen de kleding zie je veel metallics, pailletten, kristallen en lovertjes. Dit najaar staat dan ook in het teken van feest en hoe kon het ook anders na die stille jaren. Wij zijn FAN! Wat jij?

Trend 3: Tweeds en bretonse streep
Waar tweed in de negentiende eeuw door mannen werd gedragen tijdens de jacht, toverde Coco chanel, de stof in 1925 om tot haar signatuur met een chic imago. Deze klassieke stoffen en patronen zijn weer helemaal terug van weggeweest.

Trend 4: Suit up!
Kostuums zien we al een tijdje in het modebeeld. Een uniform is de ideale formule voor als je in een klap klaar wilt zijn. In welk ‘’pakkie’’ word jij gespot dit najaar?

Trend 5: add a pop of color
Weg met het cliché dat kleuren enkel bij de zomer horen! Deze winter mag en kan het allemaal. Forte_Forte speelt hier fantastisch op in met de mooiste blouses, vesten en truien in de meest opvallende kleuren.

Trend 6: Back to the seventies
Hallo flared broeken, corduroy en plateau zolen. Deze (naar mijn mening) te gekke trend is terug van weggeweest. Denk aan kleuren als terracotta, en cerise roze. Gecombineerd met de mooiste prints. Disco deed in de jaren 70 ook zijn intrede. Hierdoor kunnen de ‘’over the top’’ en de ‘’back to the seventies’’ trend fantastisch met elkaar gecombineerd worden.  

En? Begint het al een beetje te kriebelen, dat nieuwe seizoen! Laat je beslist nog meer inspireren door onze socials te volgen of neem gezellig een bezoekje aan onze winkel.

Private shopping

Een moment voor jezelf, dat kan. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Hoor als eerste over onze acties, events en nieuwe items!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10 korting !