24/7 bestellen via Instagramfeed! whatsapp, bel of DM!

The Season Of Giving bij IN THE MOOD!

De feestelijke feestdagen staan alweer bijna voor de deur en bij IN THE MOOD kunnen we niet wachten om samen met jou de magie van The Season Of Giving te vieren! Sinterklaas, kerstmis en oud en nieuw zijn namelijk dé momenten waarop we samenkomen, liefde en warmte delen en elkaar verrassen met de mooiste cadeaus. De perfecte outfit mag hiervoor niet ontbreken en daarvoor ben je bij IN THE MOOD natuurlijk aan het juiste adres.

Bij IN THE MOOD geloven we echter niet alleen dat we jou kunnen helpen aan de perfecte outfit voor de feestdagen. Wij doen namelijk niets liever dan het verspreiden van vreugde en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Speciaal voor jou hebben we allerlei leuke dingen in petto. Wat kun je verwachten van ons deze periode? 

Feestdagen collecties & tips

Onze nieuwste collecties zijn een eerbetoon aan de schittering van The Season Of Giving. Van elegante jurken tot glinsterende accessoires; bij IN THE MOOD hebben we alles wat je nodig hebt om je feestelijk te kleden. Lees er alles over op onze social media kanalen & onze blogs of bezoek onze winkel in Venlo om te stralen tijdens kerst- en nieuwjaarsfeesten. Benieuwd geworden? Neem dan eens alvast een kijkje in ons nieuwe lookbook!

Feestelijke winacties

Volg ons op social media en doe mee aan de verschillende winacties. We geven exclusieve cadeaus weg die we zorgvuldig geselecteerd hebben in samenwerking met onze prachtige merken.

Ultimate Luxury Box

Gedurende de maand werken wij toe naar het ultieme kerstcadeau; de Ultimate Luxury Box van IN THE MOOD! Tijdens de gehele Season Of Giving zullen wij deze box vullen met de allermooiste items die we uiteindelijk cadeau doen aan één van onze klanten. 

Personal Shopping Experience: 

De feestdagen zijn al stressvol genoeg, dus laat je door ons ontzorgen en bezoek onze winkel in Venlo voor een Personal Shopping Experience. We beginnen met een heerlijke kop koffie, zorgen dat jij de perfecte outfit vind en sluiten af met een goed glas wijn. Want juist tijdens The Season Of Giving maken we bij IN THE MOOD van shoppen een feestje! Benieuwd naar de experience? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons!

Kortom; bij IN THE MOOD maken we jouw feestdagen onvergetelijk. The Season Of Giving is daarnaast onze manier om jou te bedanken voor je vertrouwen in ons het afgelopen jaar. Dus, kom naar IN THE MOOD en laat ons je helpen om te schitteren tijdens The Season Of Giving. Volg ons op social media, doe mee aan onze acties en maak kans op prachtige prijzen. Samen maken we er iets onvergetelijks van! 

The Season Of Giving

Private shopping

Een moment voor jezelf, dat kan. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Hoor als eerste over onze acties, events en nieuwe items!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10 korting !