24/7 bestellen via Instagramfeed! whatsapp, bel of DM!

Maak kennis met Sissel Edelbo!

Sissel Edelbo Dameskleding bij IN THE MOOD

Op onze social media kanalen heb je het moeilijk kunnen missen; Sissel Edelbo is de absolute zomer favoriet van IN THE MOOD. Dit heerlijke, luchtige label is de ultieme combinatie van stijl, duurzaamheid én originaliteit. Niet alleen onderscheidt het merk zich door jou te laten stralen met de mooiste kleding en accessoires, het merk heeft duurzaamheid ook hoog in het vaandel staan. Wat meteen opvalt aan de tassen en kleding is de grote verscheidenheid aan verschillende kleuren, prints en patronen in alle collecties van Sissel Edelbo.

Het merk is opgericht in 2004 door twee vriendinnen; Jeanne Sissel Thomsen en Christina Edelbo. De inspiratie voor de merknaam laat dus niets te raden over. De oprichters zijn sterk beïnvloed door de Indiase cultuur. Centraal in alle kleding staat de kenmerkende sari uit India; een traditioneel kledingstuk dat uniek is voor iedere vrouw. Deze kledingstukken worden hergebruikt in de kleding van Sissel Edelbo, met veel oog en respect voor cultuur en traditie. De vrolijke kleuren en bijzondere prints springen direct in het oog. En omdat de saris hergebruikt worden weet je zeker dat jij een uniek kledingstuk in handen hebt dat niemand anders heeft.

Duurzaamheid gaat de oprichters van Sissel Edelbo aan het hart. De ethische mode draagt sterk bij aan het verminderen van textielafval en het in stand houden van de kostbare natuurlijke hulpbronnen van de aarde. De liefde voor onze planeet en daarmee ook de volgende generaties staat hierbij centraal. Naast het milieu heeft Sissel Edelbo ook aandacht voor de ambachtslieden die de kledingstukken omtoveren tot de prachtige designer jurken die uiteindelijk in onze winkel hangen.

Sissel Edelbo Dameskleding bij IN THE MOOD

Als jij kleding of accessoires van Sissel Edelbo draagt dan voel je je niet alleen goed omdat je er zo goed uitziet, maar ook omdat je zo een positieve impact hebt op onze wereld. Je kiest voor kleding die tijdloos is en niet bijdraagt aan de wegwerpcultuur. Daarnaast zijn alle kledingstukken luchtig, casual en toch verfijnd. 

Ben jij ook benieuwd geworden naar alles wat Sissel Edelbo te bieden heeft? Bezoek dan onze winkel aan de Jodenstraat in Venlo of maak direct een personal shopping afspraak voor onze volledige aandacht, deskundig advies én een lekker glaasje wijn. En extra leuk; we hebben op dit moment een geweldige winactie voor Sissel Edelbo op ons Instagram kanaal!

Sissel Edelbo Venlo

Private shopping

Een moment voor jezelf, dat kan. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Hoor als eerste over onze acties, events en nieuwe items!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10 korting !